Leírás
Kézműves fagylaltalap forró készítmény, Diamant 50, 2 kg.
A forrón elkészített alapanyagok előállítása 2 fő fázisból áll: a semleges alapanyag pasztőrözése és ízlés szerinti ízesítés után fagyasztása.
A Diamant 50 bázis professzionális használatra ajánlott.
Forró készítés pasztőrözőgépben:
- 40-50 g Diamant Base 50
- 220-250 g cukor
- 1 liter tej.
Vagy:
- 40-50 g Diamond Base 50
- 230-260 g cukor
- 1 liter tej
- 50 g tejszín.
Összetevők: Dextróz, sovány tejpor, emulgeálószer: E471 zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: E412 guar gumi, E410 szentjánoskenyérmag gumi, E466 karboximetilcellulóz, E401 nátrium-alginát, E407 karragén, aromák.
Gluténmentes termék.
Az évek során a PreGel figyelemre méltó elkötelezettséget tanúsított a kifejezetten a fagylaltgyártók változatos igényeinek kielégítésére tervezett, kiváló minőségű alapanyagok létrehozása iránt.