10%
  • Premix semleges ízű zselésítő-sűrítő kompozíciók Fiordica Gel Evolution PreGel, hideg készítmény, 1,5 kg - Img 1
  • Premix semleges ízű zselésítő-sűrítő kompozíciók Fiordica Gel Evolution PreGel, hideg készítmény, 1,5 kg - Img 2

Premix semleges ízű zselésítő-sűrítő kompozíciók Fiordica Gel Evolution PreGel, hideg készítmény, 1,5 kg

PreGel
KÓD 61124
PreGel
8 857 Ft / buc 9 842 Ft / buc
7 320 Ft / buc (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza

Kiszállítás: Columbus, Ohio

Szállítás Fan Courierrel

Kezdve Vasárnap, 7 szeptember 2025

A telephelyről történő felszedés

A telephelyről történő felszedés Ma

Szállítás Sameday útján

Szállítás Sameday útján Vasárnap, 7 szeptember 2025
Raktáron

Mennyiség

Leírás

Premix semleges ízű zselésítő-zselésítő-zsírosító kompozíciók Fiordica Gel Evolution, 1,5 kg.

A PreGel megfelelően adagolt termékek széles választékát kínálja cukrászati alapanyagokhoz. Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy időt és erőforrásokat takarítsanak meg, miközben optimális íz- és állagjellemzőkkel rendelkező végtermékeket biztosítanak.

Az összes szilárd összetevő már tökéletesen kiegyensúlyozott, így csak néhány további összetevő hozzáadása szükséges a kiváló minőségű késztermékek előállításához.

A Fiordica Gel Evolution egy zselésítő, sűrítő és stabilizáló termék, amely ideális minden hideg desszerthez, például habcsókokhoz, bajor krémekhez, panna cottához és gyümölcskocsonyákhoz. Állaga szilárd és vágásálló, íze semleges.

Hideg elkészítés:
- Fiordica Gel Evolution 130-150 g
- 200 g víz
- Tejszínhab 1 liter.
Oldja fel a Fiordica Gel Evolutiont vízben, majd verje fel a tejszínhabot. Óvatosan keverje a tejszínhabot a Fiordica Gel Evolution krémesre és homogénre. Ízesítse tetszés szerint a Paste PreGel Classic vagy a Pannacrema ajánlott dózisával.
A termék stabilizálása érdekében legalább 1 órára tegye hűtőbe a keveréket. Tárolja és tálalja a desszertet +4°C-on. Szükség esetén a desszert -20°C-on is tárolható, majd fogyasztás előtt visszaállítható pozitív hőmérsékletre. Fiordica gél
Az Evolution habtejszínhab, tejszínhab, aszpikos zselék és panna cotta stabilizálójaként használható 100-150 g/kg indikatív adagban, a kívánt recepttől függően.

Összetevők: cukor, dextróz, szarvasmarha zselatin, stabilizátor: szentjánoskenyérfa-liszt E410, aromák.

Részletek

SKU
61124
Márka
Nettó súly
1500 gr
Aroma
Semleges
Színes
1500 gr
Anyag
Semleges
Modell
Bajor, Mousse, Semifreddo
Formanyomtatvány
Púder
Tagek

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Ajánlott termékek