Premix semleges ízű zselésítő-sűrítő kompozíciók Fiordica Gel Evolution PreGel, hideg készítmény, 1,5 kg
Leírás
Premix semleges ízű zselésítő-zselésítő-zsírosító kompozíciók Fiordica Gel Evolution, 1,5 kg.
A PreGel megfelelően adagolt termékek széles választékát kínálja cukrászati alapanyagokhoz. Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy időt és erőforrásokat takarítsanak meg, miközben optimális íz- és állagjellemzőkkel rendelkező végtermékeket biztosítanak.
Az összes szilárd összetevő már tökéletesen kiegyensúlyozott, így csak néhány további összetevő hozzáadása szükséges a kiváló minőségű késztermékek előállításához.
A Fiordica Gel Evolution egy zselésítő, sűrítő és stabilizáló termék, amely ideális minden hideg desszerthez, például habcsókokhoz, bajor krémekhez, panna cottához és gyümölcskocsonyákhoz. Állaga szilárd és vágásálló, íze semleges.
Hideg elkészítés:
- Fiordica Gel Evolution 130-150 g
- 200 g víz
- Tejszínhab 1 liter.
Oldja fel a Fiordica Gel Evolutiont vízben, majd verje fel a tejszínhabot. Óvatosan keverje a tejszínhabot a Fiordica Gel Evolution krémesre és homogénre. Ízesítse tetszés szerint a Paste PreGel Classic vagy a Pannacrema ajánlott dózisával.
A termék stabilizálása érdekében legalább 1 órára tegye hűtőbe a keveréket. Tárolja és tálalja a desszertet +4°C-on. Szükség esetén a desszert -20°C-on is tárolható, majd fogyasztás előtt visszaállítható pozitív hőmérsékletre. Fiordica gél
Az Evolution habtejszínhab, tejszínhab, aszpikos zselék és panna cotta stabilizálójaként használható 100-150 g/kg indikatív adagban, a kívánt recepttől függően.
Összetevők: cukor, dextróz, szarvasmarha zselatin, stabilizátor: szentjánoskenyérfa-liszt E410, aromák.