Kézműves jégkrém alap Hideg eljárás, természetes gyümölcs gyümölcs (E-E nélkül) 100 PreGel, 2 kg
Leírás
Natural Fruit 100 (élelmiszer-adalékanyagok nélkül), 2 kg.
A PreGel különböző típusú gyümölcsalapokat gyárt, amelyek a következők szerint különböznek: a tartalmazott zsírtípus, az adagolás és a tejszármazékok jelenléte vagy hiánya. Ezek a különböző jellemzők meghatározzák a különböző típusú, több vagy kevesebb krémes szerkezetű fagylaltok vagy gyümölcsös szorbettek elkészítését.
A gyümölcsalapok praktikusak és gyorsan felhasználhatók, mivel nem igényelnek pasztőrözési eljárást.
Hideg elkészítés:
- Természetes gyümölcsalap 100 g
- Cukor 250 g
- Víz 0,5 g
- Friss gyümölcs 500 g.
Keverje össze a vizet a gyümölcspürével, és öntse bele a zacskó tartalmát, keverje össze turmixgéppel. Hagyja állni a keveréket kb. 30 percig, majd öntse a fagylaltgépbe.
Összetevők: dextróz, dehidratált glükózszirup, fruktóz, növényi fehérje.
Glutén és tejszármazékok nélkül készült.
Az évek során a PreGel kiemelkedő elkötelezettséget vállalt a kifejezetten a fagylaltgyártók változatos igényeinek kielégítésére tervezett, kiváló minőségű alapanyagok előállítása iránt.