Leírás
Matilde 100, 1,5 kg, 1,5 kg.
A forrón elkészített alapanyagok előállítása 2 fő fázisból áll: a semleges alapanyag pasztőrözése és ízlés szerinti ízesítés után fagyasztása.
A Matilde 100 bázis professzionális használatra ajánlott.
Forró elkészítés pasztőrözőgépben:
- Matilde base 100 g
- Cukor 220-230 g
- 1 liter tej.
Összetevők: dextróz, teljesen hidrogénezett növényi zsír (kókusz, pálma), maltodextrinek, emulgeálószer: E472a zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei, E472b zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsavészterei, E471 zsírsavak mono- és digliceridjei, E473 zsírsavak szacharózészterei, sovány tejpor, stabilizátor: E410 szentjánoskenyérmagliszt, E466 karboximetil-cellulóz, E412 guargumi, aromák.
Gluténmentes termék.
Az évek során a PreGel kiemelkedő elkötelezettséget tanúsított a kiváló minőségű alapanyagok létrehozása iránt, amelyeket kifejezetten a jégkrémgyártók változatos igényeinek kielégítésére terveztek.