Leírás
Kézműves fagylaltalap, Sublime 100, 2 kg.
A melegen készített alapanyagok előállítása 2 fő fázisból áll: a semleges alapanyag pasztőrözése és ízlés szerinti ízesítés után fagyasztása.
A Sublime 100 alapot professzionális felhasználásra ajánljuk.
Forró készítés pasztőrözőgépben:
- Sublime base 100 g
- Cukor körülbelül 220-230 g
- 1 liter tej.
Összetevők: sovány tejpor, maltodextrinek, emulgeálószer: E471 zsírsavak mono- és digliceridjei, E473 zsírsavak szacharózészterei, dextróz, stabilizátor: E401 nátrium-alginát, E410 szentjánoskenyérmagliszt, E466 karboxi-metilcellulóz, E412 guargumi, növényi fehérjék, aromák.
Gluténmentes termék.
Az évek során a PreGel kiemelkedő elkötelezettséget tanúsított a kifejezetten a jégkrémgyártók változatos igényeinek kielégítésére tervezett, kiváló minőségű alapanyagok előállítása iránt.