Leírás
Kézműves fagylaltalap hideg készítéssel, Totalbase 150, 1,5 kg.
A hidegen elkészített fagylaltalapok praktikusak és gyorsan felhasználhatók, mivel nem igényelnek pasztőrözési eljárást. Elég az összes hozzávalót összekeverni és a keveréket a fagylaltgépbe tölteni, de csak azután, hogy ízesítjük az ízlés/preferencia szerint.
A legjobb eredmény érdekében a folyékony keveréket a végső elkészítés előtt legalább 30 percig a hűtőszekrényben érlelni kell hagyni.
A Totalbase 150 melegen is használható.
Hideg/meleg elkészítés:
Tej alapú fagylalthoz:
- Totalbase 100 g
- Cukor kb. 220 g
- Tej 1 liter
- Ízesítőkrém - tetszés/ízlés szerint.
Gyümölcs alapú fagylalthoz:
- 80-100 g
- Cukor kb. 300 g
- 1 liter víz
- Fortefrruto PreGel 100-120 g Fortefrruto PreGel ízesítő paszta.
Összetevők: dextróz, teljesen hidrogénezett növényi zsír (kókusz), dehidratált glükózszirup, sovány tejpor, emulgeálószer: E 471 zsírsavak mono- és digliceridjei, E472a zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei, E472b zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsavészterei, E477 zsírsavak propán-1,2-diolészterei, stabilizátor: E412 guargumi, E410 szentjánoskenyérmag-liszt.
Glutén- és pálmaolajmentes.
Az évek során a PreGel figyelemre méltó elkötelezettséget tanúsított a kifejezetten a fagylaltgyártók változatos igényeinek kielégítésére tervezett, kiváló minőségű alapanyagok létrehozása iránt.