Leírás
Premix Pronto Chocolate Mousse csokoládéhab csokoládéhab por, 1,6 kg.
A HoReCa termékcsalád gyors és hatékony megoldásokat kínál kiváló minőségű desszertek rövid idő alatt történő elkészítéséhez. A tökéletesen kiegyensúlyozott receptek minimalizálják a desszertek teljes választékának elkészítéséhez szükséges lépések és hozzávalók számát, miközben a magas minőségi követelményeket is fenntartják.
Elkészítés: Az elkészítéshez a süteményeket a következő módon lehet elkészíteni: 1:
- Pronto Chocolate Mousse 400 g
- 1 liter hideg tej.
Az előkeveréket a hideg tejjel turmixgépben maximális fordulatszámon 2-3 percig keverje össze, vagy elektromos keverővel ugyanezen a fordulatszámon verje fel, hogy habos, szellős keveréket kapjon. Töltse meg a formákat vagy poharakat, és tegye hűtőbe. Tálalás előtt a mousse-t lehűtjük, majd hagyjuk, hogy szobahőmérsékletűvé váljon.
Összetevők: cukor, zsírszegény kakaó, dextróz, növényi zsír (pálma), dehidratált glükózszirup, emulgeálószer: E471 zsírsavak mono- és digliceridjei, E472b zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsavészterei, E477 propán1 ,2 diol zsírsavészterek, módosított keményítő, sovány tejpor, szarvasmarha zselatin, stabilizátor: nátrium-alginát E401, dinátrium-difoszfát E450i, aromák.