Leírás
Kifejezetten hideg mousse termékek, bajor és hideg desszertek készítéséhez kifejlesztett por alakú, málna ízű premix. Gyorsan és egyszerűen használható a hidegfeldolgozásban, kiválóan helyettesíti a zselatinlapot. Garantáltan fagyálló.
Felhasználás: Lilly Málna íz 200 g, víz vagy tej (15-20°C) 300 g, folyékony tejszínhab (4-5°C) 1000 g. Keverje össze a tejszínhabot, a vizet vagy tejet és a Lilly Málnaaromát bolygókeverővel. Öntse a keveréket a formákba, és legalább 2 órárategy ea hűtőbe , vagy 40 percre a fagyasztóba.
Összetevők: cukor, állati eredetű zselatin (szarvasmarha), maltodextrin, dehidratált málna , dehidratált glükózszirup, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav és tejsav, keményítő, aromák, színezék: cékla, sűrítőanyag: E401. Nyomokban szóját és tejet tartalmazhat.
Mennyiség: 1 kg.