Leírás
Premix Premix kakaó Pandispan sütőpor, 10kg.
A PreGel megfelelően adagolt termékek széles választékát kínálja cukrászati alapanyagokhoz. Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy időt és erőforrásokat takarítsanak meg, miközben biztosítják, hogy a végtermékek optimális íz- és állagjellemzőkkel rendelkezzenek.
Az összes szilárd összetevő már tökéletesen kiegyensúlyozott, így csak néhány további összetevő hozzáadása szükséges a kiváló minőségű késztermékek előállításához.
Hogyan kell használni?
Pandispan
- Pandispan előkeverék 1 kg
- Tojás 800 g
- Víz 100 g
Bisquit / hengerelt
- Premix Pandispan 1 kg
- Oua 800 g
- Víz 150 g
A hozzávalókat bolygókeverővel tel keverjük jól össze 4-5 percig magas-közepes fokozaton. Tegye az elkészítendő terméknek megfelelően kiválasztott formába, és süsse 220°C-on légkeveréses sütőben vagy 240°C-on statikus sütőben.
Összetevők: cukor, búzaliszt, zsírszegény kakaó (8%), sovány tejpor, emulgeálószer: E472a zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei, E472b zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsavészterei, sütőpor: E450i dinátrium-difoszfát, E500ii nátrium-bikarbonát, dehidratált glükózszirup, stabilizátor: E415 xantángumi, só, aromák.