Leírás
Kész cukorpaszta, kifejezetten modellezéshez, széles felhasználási területtel és intenzív fehér színnel.
Mennyiség és csomagolás: Mennyiség 5 kg, négy darab, egyenként 1,25 kg-os egységben csomagolva.
Characteristics:
- A kakaóvajon alapuló különleges összetételének köszönhetően ideális mind dekorációk készítéséhez, mind cukrászati termékek bevonásához.
- Nem tartalmaz pálmaolajat vagy más hidrogénezett zsírokat, illetve genetikailag módosított szervezeteket.
- A termék kakaóvaj-tartalma által biztosított tökéletes állaga és rugalmassága többféle felhasználásra ajánlja ezt a terméket: cukormassza virágok, kézzel készített 3D-s tárgyak vagy figurák; szilikonformákkal vagy vágókésekkel készített dekorációk.
- Kiváló nedvességállóságának köszönhetően optimális a termékek bevonására is.
- Nagyfokú rugalmasságának köszönhetően nagyon vékony rétegben kenhető.
- Jellegzetes fehér csokoládé íze és aromája van.
Felhasználás: A csokoládé és a csokoládé között:
- A paszta ideális állagú, azonnal felhasználható, de a könnyű modellezés érdekében előre el kell készíteni.
- Vegye ki a kívánt mennyiséget a csomagból, és gyúrja óvatosan, kézzel vagy bolygókeverővel (horoggal vagy lapáttal) alacsony fordulatszámon, elegendő ideig, hogy a tészta megpuhuljon.
- Alternatív megoldásként óvatosan melegítse a tésztát mikrohullámú sütőben, alacsony teljesítményen néhány másodpercig, amíg a kívánt állagot el nem éri. Minden használat után gondosan zárja vissza a csomagolást!
- Sütemények vagy más termékek bevonása: Terítse a tésztát a kívánt vastagságúra.
- Ha szükséges, vékonyan megszórhatja a munkafelületet keményítővel vagy porcukorral.
- A termékek bevonásakor különös figyelmet fordítson arra, hogy a paszta minden termékfelületen jól tapadjon.
A paszta színezése
A paszta színezhető:
- a masszában, gél típusú élelmiszer-színezékekkel;
- por alakú vagy gél állagú, szilárd vagy kevés élelmiszer-alkohollal, vízzel vagy olajjal hígított (a színezőanyag típusától függően) élelmiszer-színezék ecsettel történő felvitelével a felületekre vagy a dekorációra;
- folyékony, vízben vagy zsírban oldódó élelmiszer-színezékek felhordása felületekre vagy dekorációkra légfúvókával.
Tárolás: Száraz és hűvös helyen (max. 20°C), az eredeti csomagolásban vagy hermetikusan lezárt vastag fóliatasakokban (fény- és légzárral), amelyekből a levegőt eltávolítják; csak így őrzi meg a paszta érzékszervi tulajdonságait.
Összetevők: cukor, glükózszirup, pálmaolaj, víz, kukoricakeményítő, nedvesítőszer: E422; sűrítőanyagok: E466, E415; emulgeálószer: E471; savanyúságot szabályozó anyag: E330; tartósítószer: E202; aroma: vanillin.