Leírás
A Princess Paste egy kifejezetten modellezéshez készült cukorpaszta, széles felhasználási területtel és intenzív fehér színnel.
5 kg-os kiszerelés.
Jellemzői:
A kakaóvajon alapuló különleges összetételének köszönhetően ideális mind dekorációk készítéséhez, mind cukrászati termékek bevonásához.
A Princess Paste más típusú cukorpasztáktól a nagyobb állag és rugalmasság miatt különbözik, így kiválóan alkalmas virágok, dekoratív nyomatok és dekorációk vagy 3D-s figurák készítésére.
Mivel nagyfokú rugalmassággal rendelkezik, nagyon vékony rétegben teríthető.
Optimális a termékek bevonására és kiváló nedvességállósága miatt.
Jellegzetes fehér csokoládé ízzel és illattal rendelkezik.
Felhasználás: A csokoládé és a csokoládé között megtalálható a következő összetevők: - A csokoládé és a csokoládé között megtalálható a csokoládé:
A paszta ideális állagú, azonnal felhasználható, de a könnyű modellezéshez előre el kell készíteni.
Vegye ki a kívánt mennyiséget a csomagból, és gyúrja óvatosan, kézzel vagy bolygókeverővel (horoggal vagy lapáttal) alacsony fordulatszámon, elegendő ideig, hogy a tészta megpuhuljon. Alternatív megoldásként óvatosan melegítse a tésztát mikrohullámú sütőben, alacsony teljesítményen néhány másodpercig, amíg a kívánt állagot el nem éri.
Minden használat után gondosan zárja vissza a csomagolást!
Díszítések készítése: formázza a tésztát kézzel vagy szilikonformákkal.
Sütemények vagy más termékek bevonása:
A pasztát a kívánt vastagságúra kenje el. Szükség esetén vékonyan megszórhatja a munkafelületet keményítővel vagy porcukorral. A termékek bevonásakor különös figyelmet fordítson arra, hogy a paszta jól tapadjon a termék minden felületén.
Princess paszta színezése
Színezhető
- a masszában, gél színezőanyagok segítségével;
- a felületen, airbrush vagy ecset és ételfesték segítségével.
A legjobb tömegszínezési eredmény elérése érdekében a gél színezőanyagot a paszta egy kis részére kell felvinni, majd a paszta többi részébe kell beépíteni.
Összetevők: cukor, glükózszirup, kakaóvaj, rizskeményítő, nedvesítőszer: glicerin, aromák, sűrítőanyag: xantángumi. A termék nyomokban tejet, dióféléket és szulfitokat tartalmazhat.
Tárolás: hűvös (max. 20°C) és száraz helyen, az eredeti csomagolásban; csak így maradnak meg az érzékszervi tulajdonságai legalább 15 hónapig.