Leírás
Leírás:
Kalciummal hozzáadott alacsony metoxil-amidált (LMA) pektin, ideális tejtermékek és fermentált termékek készítéséhez. Hatékony sűrítőanyag, amely stabil textúrát és jobb állagot biztosít szinerézis (folyadékszétválás) nélkül.
Tulajdonságok:
- Alkalmas tejtermékekhez, beleértve az alacsony zsírtartalmú tejtermékeket is.
- Lehetővé teszi a megdermedt vagy levegőztetett ételek készítését
- 40-60 °C között termorevolválható
- Nincs hozzáadott sav
- Nem tartalmaz allergéneket
Hogyan kell használni?
Keverje össze a cukorral, és erőteljesen keverje bele a készítménybe. Forraljuk fel, hogy a zselésítő anyag aktiválódjon.
Alkalmazások:
- Tejtermékek és erjesztett termékek zselésítése.
- Krém stabilizálása
- Savmentes zselék
- Tejalapú desszertek
Ajánlott adagolás:
- Pudingok: 0,5-0,7%.
- pudingok: 1-1,2%
- Zselék: 1,5-2%
Nettó súly: 500 g
Összetevők: Sűrítőanyag: keményítő pektin (E440ii), dextróz, stabilizátor: kalcium-szulfát (E156) Nyomokban szójababot, tojást, földimogyorót, tejet, dióféléket, szezámmagot, zellert, mustárt, szulfitokat tartalmazhat.