Leírás
Koncentrált paszta fagylalt és cukrászsüteményekhez, velencei tiramisu ízesítéssel, 3 kg.
Az alapokhoz adva, a fagylaltgépekben történő feldolgozás előtt, segít egy egyedi ízű és ízű fagylalt előállításában, amely soha nem lesz hétköznapi.
Adagolás: 80 g / kg keverék.
Összetevők: cukorszirup (cukor, víz), glükózszirup, stabilizátor: szorbitszirup E420ii, mascarpone sajtpor, kávé, égetett cukor, aromák, módosított keményítő, sovány tejpor, savanyítószerek: citromsav E330, sósav E507.
A PreGel egy teljes ízesítő termékcsaládot kínál, amely használható hozzáadott vízzel készített alapokhoz, de víztartalom nélküli alapokhoz is. Megfelelnek a szakmabeliek igényeinek, lehetőséget adva az ízesítésre és az eredetiségre.