Leírás
Kézműves fagylaltalap forró elkészítéssel, Angelica 150, 1,5 kg.
A forrón elkészített fagylaltalapok előállítása 2 fő fázisból áll: a semleges alapkészítmény pasztőrözése és ízlés szerinti ízesítés után fagyasztása.
Az Angelica 150 alapot professzionális felhasználásra ajánljuk.
Forró készítés pasztőrözőgépben:
- Angyalgyökér alap 150 g
- Cukor 220-230 g
- 1 liter tej.
Összetevők: sovány tejpor, dehidratált glükózszirup, dextróz, tejfehérje, növényi zsír (kókusz, pálma), emulgeálószer: E471 zsírsavak mono- és digliceridjei, E472a zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei, E472b zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsavészterei, E477 zsírsavak propán-1,2-diolészterei, stabilizátor: E 466 karboximetil-cellulóz, E410 szentjánoskenyérmag-liszt, E412 guar-liszt, aromák, só.
Gluténmentes termék.
Az évek során a PreGel figyelemre méltó elkötelezettséget tanúsított a kiváló minőségű alapanyagok létrehozása iránt, amelyeket kifejezetten a fagylaltgyártók változatos igényeinek kielégítésére terveztek.