Sűrítőanyag Agar Agar / növényi zselésítőszer (E 406), 250 gr

Pavoni
KÓD AGAR AGAR
Pavoni
20 646 Ft / buc
18 600 Ft / buc (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza

Kiszállítás: Columbus, Ohio

Szállítás Fan Courierrel

Kezdve Kedd, 9 szeptember 2025

A telephelyről történő felszedés

A telephelyről történő felszedés Ma

Szállítás Sameday útján

Szállítás Sameday útján Kedd, 9 szeptember 2025
Véges készlet

Mennyiség

Leírás

Az agar agar egy élelmiszer-adalékanyag, amely emulgeálószerként, stabilizátorként, sűrítőszerként, töltőanyagként és térfogatnövelőként működik.
A termék finom, íztelen por formájában kerül forgalomba.
Mennyiség: 250 gr.

Az Agar Agar, más néven agar vagy zselé, egy szerves termék, amelyet a Japán partjainál található vörös tengeri moszatokból vonnak ki.
Japánban 1660 körül kanten néven hozták létre, és az élelmiszerekben használják, természetes zselatinként viselkedve.
Az Agar Agar nagyon nagy zselésítő erővel rendelkezik, és sikeresen helyettesíti az állati eredetű zselatint, a legjobb növényi eredetű zselatinnak tartják.
Az agar agar vasat és káliumot tartalmaz, és segíti az emésztést. Az Agar-agarral készült termékek megelőzhetik és leküzdhetik a székrekedést, de hashajtó hatása miatt mérsékelt fogyasztása ajánlott.
Az agar-agar nem tartalmaz szénhidrátot, kalóriát vagy zsírt, és a diétákban is javallott. A liszt vagy a keményítő helyettesítésére is használható a krémlevesek, mártások stb. sűrítésében.
Mivel növényi eredetű, természetes és egészséges termék, az Agar Agar krémekben vagy folyékony termékekben zselésítő anyagként, forrón oldódva használható.

Felhasználás: Az Agar Agar Aggár aszalványok és a baktériumok felhasználásával készült:
Az agar hideg vízben nem oldódik, forrón, vizet tartalmazó készítményekben oldódik.
Az Agar Agar alapú keverékeket forráspontig kell hozni, és a termék zselésítő hatása lehűlés után érvényesül.
Az Agar Agar felhasználásával előállított zselék, zselék vagy egyéb készítmények 80°C feletti hőmérsékletre melegítve zselésednek. Az Agar Agarral történő zselésedési folyamat termoreversibilis, azaz a zselét ismételten zselésíthetjük és cseppfolyósíthatjuk anélkül, hogy tulajdonságai csökkennének.
A felhasznált Agar Agar mennyiségétől függően különböző textúrájú készítmények nyerhetők: koncentrált szirupok vagy nektárok, habok / habok, pudingok, krémek, zselék és lágyabb vagy keményebb zselék és jégkrémek....
Az agar több vizet képes felszívni, mint az állati eredetű zselatin, így egy teáskanál agar agar 6 teáskanál zselatinnak felel meg.

Élelmiszerbiztonság:
A Codex Alimentarius szerint a termék az E 406-os jelölést viseli, és egészségre ártalmatlannak minősül.
Maximálisan elfogadható napi bevitel: A napi bevitel nincs korlátozva.
Élelmiszerrel történő bevitel: Nincs meghatározva. Az élelmiszerekben az E 406 "quantum satis" felhasználható, nincs felső határérték a felhasználására. A receptúrákban előírt mennyiségben használják.
Mellékhatások: NINCS.
Mellékhatások leírása: Az élelmiszerekben használt mennyiségek mellett nem jelentettek mellékhatásokat.
Ellenjavallatok: IGEN.
Ellenjavallatok leírása: Nagy adagokban puffadást és puffadást okozhat.
Gyermekek számára alkalmas: NEM.
Leírás gyermekek használata: Csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt élelmiszerekben nem engedélyezett.
A felhasznált összetevők listáján ezt az adalékanyagot emulgeálószerként, stabilizátorként, sűrítőszerként, töltőanyagként vagy térfogatnövelőként kell feltüntetni, az "E 406" jelzéssel együtt.
A csomagoláson található utasításokat kell követni, de általában 250 ml folyadékra egy teáskanál agar-agar jut.


Részletek

SKU
AGAR AGAR
Tömeg
0.3 kg
Márka
Nettó súly
250 gr
Modell
Anyag Adaos
Formanyomtatvány
Púder

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Ajánlott termékek