Leírás
Ennél a terméknél az Ön pénzügyi elemzésétől függően akár 6 kamatmentes részletet is igénybe vehet. Egyszerű és gyors finanszírozás, az Ön vállalkozásához igazítva!
Ha szeretne hozzáférni ehhez az opcióhoz, kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési ügynökeinkkel a 0268 331 133-as telefonszámon, vagy említse meg a Megjegyzések rovatban, hogy részletekben szeretne vásárolni.
Az Idea 42 egy vákuumcsomagoló gép, amelyet a törékeny és finom textúrájú termékek eltarthatósági idejének meghosszabbítására terveztek, mint például: törékeny sütemények, könnyű és illékony összetevők (porok vagy fűszerek), tej- és tojásalapú krémek, pasztőrözött termékek, szószok, öntetek, gyümölcslevek.
Felszereltség: :
- érintőképernyő
- 4 befőzési ciklus
- 5 automatikus gáztalanítási ciklus
- automatikus riasztások
- felhasználói programok
- segítségnyújtási menü
- gázvákuum
- abszolút vákuumérzékelő
Előnyök:
Csökkentett élelmiszerhulladék
A vákuumrendszer optimalizálja a nyersanyagok beszerzését és feldolgozását, így jelentősen hozzájárul az élelmiszerhulladék csökkentéséhez.
Alacsony szén-dioxid-kibocsátású főzés
Az ételek sous vide technológiával történő elkészítése megőrzi a táplálkozási minőséget anélkül, hogy gyakori ellátási láncokra lenne szükség.
Az erőforrások optimalizálása
A vákuumozás és az előzetes tartósítás révén az alapanyagok előre elkészíthetők, ami lehetővé teszi a munkafolyamatok hatékony tervezését.
A munkaterület hatékonysága
A technológia megkönnyíti az összetett előkészületeket, egyszerűsíti a menütervezést és optimalizálja a szállítási logisztikát. Az eredmény: tiszta és jól szervezett hűtőterek, csökkentett üzemi stressz és megnövekedett termelékenység.
Műszaki adatok:
A gép méretei (H x B x H): 531 x 614 x 461h
Súly (kg): 61,9
A vákuumkamra kapacitása (H x B x H): 448 x 440 x 190h
Forrasztórúd mérete (mm): 410
Vákuumszivattyú teljesítménye (mc/h): BUSCH 20
Tápellátás (V): 220 - 240