Leírás
Az Idea 41 egy vákuumcsomagoló gép, amelyet a törékeny és finom textúrájú termékek eltarthatósági idejének meghosszabbítására terveztek, mint például: finom sütemények, könnyű és illékony összetevők (porok vagy fűszerek), tej- és tojásalapú krémek, pasztőrözött termékek, szószok, öntetek, gyümölcslevek.
Felszereltség: :
- érintőképernyő
- ciklusok üvegekhez
- Kézi gáztalanítás
- használati programok
- Gázvákuum
- abszolút vákuumérzékelő
Előnyök:
Csökkentett élelmiszerhulladék
A vákuumrendszer optimalizálja a nyersanyagok beszerzését és feldolgozását, így jelentősen hozzájárul az élelmiszerhulladék csökkentéséhez.
Alacsony szén-dioxid-kibocsátású főzés
Az ételek sous vide technológiával történő elkészítése megőrzi a táplálkozási minőséget anélkül, hogy gyakori ellátási láncokra lenne szükség.
Az erőforrások optimalizálása
A vákuumozás és az előzetes tartósítás révén az alapanyagok előre elkészíthetők, ami lehetővé teszi a munkafolyamatok hatékony tervezését.
A munkaterület hatékonysága
A technológia megkönnyíti az összetett előkészületeket, egyszerűsíti a menütervezést és optimalizálja a szállítási logisztikát. Az eredmény: tiszta és jól szervezett hűtőterek, csökkentett üzemi stressz és megnövekedett termelékenység.
Műszaki adatok:
A gép méretei (H x B x H): 531 x 614 x 461h
Súly (kg): 61,9
A vákuumkamra kapacitása (H x B x H): 448 x 440 x 190h
Forrasztórúd mérete (mm): 410
Vákuumszivattyú teljesítménye (mc/h): BUSCH 20
Tápegység (V): 220-240