Leírás
Kész cukorpaszta, intenzív fehér színű, kifejezetten virágok modellezéséhez, sziromról sziromra módszerrel.
Doboz: 200 gr.
Jellemzői:
A speciális formulának köszönhetően a paszta optimális állagú és nagyfokú rugalmasságú, és nagyon vékony rétegben kenhető el anélkül, hogy modellezés közben törés veszélye állna fenn.
Felhasználás: A gyurmamassza és a gyurmamassza a következő összetevőkből áll: A gyurmamassza és a gyurma:
A paszta ideális állagú, azonnal felhasználható, de a könnyű modellezéshez előre el kell készíteni.
Vegyük ki a kívánt mennyiséget a csomagból, és gyúrjuk össze óvatosan kézzel, és rövid időn belül megpuhul, képlékennyé válik, és felhasználhatóvá válik.
Porcukrot nem szükséges hozzáadni!
Minden használat után gondosan zárja vissza a csomagolást!
A massza színezése
Színezhető:
- a masszában, gél típusú ételfestékkel;
- por alakú vagy gél állagú, szilárd vagy kevés élelmiszer-alkohollal, vízzel vagy olajjal hígított (a színezőanyag típusától függően) ételfesték ecsettel történő felvitelével a felületekre vagy díszítésekre;
- folyékony, vízben vagy zsírban oldódó élelmiszer-színezékek felhordása a felületekre vagy a díszítésekre légfúvókával.
Tárolás:
Száraz és hűvös helyen (max. 20°C), az eredeti csomagolásban vagy légmentesen lezárt vastag fóliatasakokban (fény- és légzáró), amelyekből a levegő eltávolításra kerül; a paszta csak így őrzi meg érzékszervi tulajdonságait.