Leírás
Tejcsokoládé-karamell 32% kakaó, madagaszkári eredetű, figyelemre méltó folyékonyságú.
A lágy tejíz finom karamellás jegyekkel találkozik, kellemes és magával ragadó érzést nyújtva.
A Reno Concerto termékcsaládban fehér, tej, étcsokoládé és gianduia csokoládé is megtalálható.
Felhasználási javaslatok: formákba, krémekbe, mousse-ba, pralinékba és modellezésre önthető.
Folyadék: 4 csepp.
Zsír: 37-39%
Olvadáspont: 45°C
Hőmérséklet: 27-28°C
Csomagolás: 5 kg.
Allergének: szója, tej és tejszármazékok.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, sovány tejpor, karamellizált cukor (1,5%), emulgeálószer szójalecitin, aromák, fűszerek, természetes vanília kivonat.
A 25°C feletti szállítás a csokoládé megolvadását és a csokoládé kiégését (fehér lerakódások) okozhatja. A változások esztétikai jellegűek és nem befolyásolják a termék minőségét.