Leírás
Fagylalt- és cukrászsüteményekhez való koncentrált paszta, étcsokoládéval ízesítve - Cacaopat, 1,1 kg.
Az alapokhoz adva, a fagylaltgépekben történő feldolgozás előtt segít abban, hogy egyedi ízű és soha nem hétköznapi ízű fagylaltot kapjunk.
Adagolás: 70-150 g / kg keverék.
Összetevők: zsírszegény kakaó (50%), növényi olaj (földimogyoró), mandula, mogyoró, emulgeálószer: E471 mono- és mogyoróolaj.
zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitin E322, aromák, antioxidáns: E307 alfa-tokoferol.
A PreGel teljes ízesítő termékcsaládot kínál, amely használható hozzáadott vízzel készített alapokhoz, valamint vízmentes alapokhoz is. Megfelelnek a szakmabeliek igényeinek, lehetőséget adva az ízesítésre és az eredetiségre.