Leírás
Étcsokoládé 62 %, BelgiumPack 250 gr
Ideális minden típusú elkészítéshez. Tökéletes csokoládék készítéséhez.
A csokoládékészítéshez ajánlott hőmérséklet 31/32°C.
Ideális krémek és ganache készítéséhez.
Kiválóan alkalmas édességek és sütemények alapanyagaként: különleges állagának köszönhetően könnyen olvad és keveredik bármilyen tésztával.
A csokoládészeletek fényes megjelenésüknek köszönhetően díszítésre is felhasználhatók.
A praktikus, zárható/nyitható rendszerű csomagolás frissen tartja a terméket.
Összetevők: Cukor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma. 62% kakaó. Nem tartalmaz GMO-t. Nyomokban kemény héjú dióféléket, tejet, tojást és származékokat tartalmazhat.
A 25°C feletti szállítás a csokoládé megolvadását és a csokoládé kivirágzását (fehér lerakódás) okozhatja. A változások esztétikai jellegűek és nem befolyásolják a termék minőségét.