Leírás
Kész cukorpaszta, kifejezetten modellezéshez, bevonáshoz és díszítéshez.
Kapacitás: 250 g.
Szín: rózsaszín
Jellemzői:
A speciális formulának köszönhetően a paszta optimális állagú és nagyfokú rugalmasságú, és nagyon vékony rétegben kenhető el anélkül, hogy modellezés közben törés veszélye állna fenn.
Felhasználás: A pasztázómasszát az alábbiakban felsoroltak szerint kell használni: A pasztázómassza a következő összetevőkből áll: A pasztázómassza a következő összetevőkből áll:
A paszta ideális állagú, így azonnal felhasználható, de a könnyű modellezés érdekében előre el kell készíteni.
Vegyük ki a kívánt mennyiséget a csomagból, és gyúrjuk össze óvatosan kézzel, és rövid időn belül megpuhul, képlékennyé válik, és felhasználhatóvá válik.
Porcukrot nem szükséges hozzáadni!
Minden használat után gondosan zárja vissza a csomagolást!
Tárolás: Tárolás: A süteményt nem szabad használni:
Száraz és hűvös helyen (max. 20°C), az eredeti csomagolásban vagy légmentesen lezárt vastag fóliatasakokban (fény- és légzáró), amelyekből a levegő távozik; a massza csak így őrzi meg érzékszervi tulajdonságait.
Összetevők: Cukor (75%), szőlőcukor, részben hidrogénezett növényi olaj, keményítő, glicerin, élelmiszer-adalékanyag: Tra tragant gumi (E413), xantán gumi (E415), cellulóz, élelmiszer-aroma: vanillin, savanyúságot szabályozó anyag: E330, tartósítószer: E202, színezék: E120.