Leírás
Szilikon fibreform forma édes vagy sós termékek sütéséhez.
Üreges forma: Briós
A mélyedések száma: 24
A forma méretei: 60 x 40 cm
A mélyedések méretei: Ø 8 x H 4 cm
Üregek térfogata: kb. 100 ml
Ezt az innovatív terméket a Pavoni Italia Cédric Grole cukrászmesterrel közösen fejlesztette ki, hogy különleges termékeket hozzon létre, nemcsak az íze, hanem a megjelenése szempontjából is.
A mikroperforációk lehetővé teszik a hő optimális átadását a terméknek, a sütés tökéletes és egyenletes.
A termékek optimális hőátadása és a tökéletes sütés érdekében ajánlott a perforált tálcák használata.
A forma nagyfokú tapadásmentességgel rendelkezik, ami garantálja a termékek sütés utáni tökéletes kiemelését az üregekből.
Tippek a mikroperforált szilikonformák használatához:
- Ne használjon éles tárgyakat a tisztításhoz vagy a termékek kiemeléséhez!
- Ne tegye a formát közvetlenül tűzforrásokra vagy közvetlenül tűzhelyre, illetve ne tegye ki a formát közvetlenül tűzhelyre!
- Mosáskor ne használjon agresszív mosószereket vagy öblítőoldatokat!