Balzsamecet Terre Verdiane 1813 - Cantine Ceci - 0.2 L

Cantine Ceci
KÓD A-19
Cantine Ceci
7 076 Ft / sticla 8 845 Ft / sticla
6 375 Ft / sticla (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
+0.50 RON Garanție ambalaj returnabil
a szállítási költséget nem tartalmazza

Kiszállítás: Columbus, Ohio

Szállítás Fan Courierrel

Kezdve Kedd, 9 szeptember 2025

A telephelyről történő felszedés

A telephelyről történő felszedés Ma

Szállítás Sameday útján

Szállítás Sameday útján Kedd, 9 szeptember 2025
Véges készlet

Mennyiség

Leírás

Azt mondják, hogy az Acetaia Terre Verdiane akkor született, amikor a mester megkóstolta saját ecetét, és miközben barátaival egy bizonyos hordóról beszélgettek, úgy döntöttek, hogy egy ínyenc vacsorán megkóstolják: a kellemesen savanykás íz és az egyedi textúra miatt a vendégek beleszerettek.
Azóta is kínáljuk ezt a kis gyöngyszemet.
Származási ország: A termék a következőkből áll: Olaszország
Származási hely: Olaszország: Balzsamfűszer
Típus: balzsamecet
Fajta: Malvasia, Lambrusco, Trebbiano
Sűrűség ( 20˚C): Min. 1,32 %.
Savasság: min. 4,5 %
Térfogat: 0,200 liter
Érlelés: minimum 12 év különböző fafajtákból (tölgy, gesztenye, cseresznye, kőris, boróka, boróka és salcam) készült hordókban, hogy az ecet átvegye a hordók összetett ízét.
Kóstolási jegyzetek:
  • Szín: Világos, intenzív barna, borostyánszínű reflexekkel.
  • Illat: Intenzív, kielégítő, hosszan tartó balzsamos és érett gyümölcsös jegyekkel.
  • Íz: Íz: A bor ízét a bor és az ízek jellemzik: Keserédes, kiegyensúlyozott, intenzív és finom, gyümölcsös és fás ízekkel, jellegzetes főtt must savassággal.
  • Párosítás : A sűrűség és a savak közötti kiváló egyensúly miatt a cukrok tökéletes kiegészítője a különböző ételeknek, képes kiemelni a tulajdonságait. Jól illik grillezett húsokhoz és zöldségekhez, de nyers ételekhez is; kiválóan kombinálható áztatott sajtokkal, különösen a Parmigiano-Reggianóval.
Otello Ceci nagyapa 1938-ban az egyik leghíresebb trattorie-t vezette az alsó Pó borvidékén, Parma mellett.
Itt, a parmezán hagyományok jellegzetes ételeit kóstolva Messinesiék megkóstolták a híres Lambrusco-t, amelyet Otello a helyi termelők legjobb szőlőjéből készített.
Fiai, Bruno és Giovanni voltak az elsők, akik felismerték, hogy ez a Lambrusco nagy sikert érdemel: az 1960-as években a kocsmát borospincévé alakították át.
Ma unokái, Alessandro, Maria Teresa, Maria Paola, Elisa és Chiara az ő szellemében vezetik a családi vállalkozást, de a világ minden tájára exportálják a bort, és segítenek meghatározni a Lambrusco elismertségének új mércéjét.
A feltüntetett ár nem tartalmazza a csomagolás visszaszolgáltatását garantáló 50 bani díjat.

Részletek

SKU
A-19
Kategóriák
Márka
Termékválaszték
Verdian Lands 1813
Sortiment
Balzsamecetes
Fő fogadás
Otet
Színes
Fekete
Anyag
Üveg
Kötet
200 ml
Tagek

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Ajánlott termékek