Leírás
Az Airbrushing kézikönyv Mario Romani mester és Gian Paolo Panizzolo cukrászmester közös munkája.Az airbrushing technika az 1800-as években született az USA-ban, de gyorsan elterjedt az egész világon, és ma már számos területen népszerű, például a cukrászatban. Ma már sok cukrászmester használja ezt a technikát a legegyszerűbb díszítésektől a legbonyolultabb termékekig, amelyek igazi műalkotásokká válhatnak.Ez a kézikönyv két részre oszlik: - az első rész bemutatja az airbrush technikához szükséges felszerelést, néhány alapvető gyakorlatot a készségek gyakorlásához és az elsődleges hatások megvalósításához.- a második rész komplex cukrászati termékeket mutat be, amelyeket lépésről lépésre ezzel az airbrush technikával valósítanak meg Az Airbrushing a cukrászatban lenyűgöző világa vár Önre ebben a kézikönyvben!