Leírás
Koncentrált fagylaltpaszta a Mango Alfonso fajta legjobb gyümölcseiből, 3 kg.
Ideális kiváló fagylaltok és sorbetek készítéséhez, intenzív ízekkel és állandó termékminőséggel egész évben. Friss gyümölcsökkel kombinálva is használható a fagylalt ízének további fokozására.
Elkészítés: A fagylaltot az alábbi módon lehet előállítani: 1:
- Fortefrutto 100 g
- Fruttosa PreGel 50 g
- Cukor 300 g
- Víz 1 liter
Vagy
- Fortefrutto 100 g
- Totalbase PreGel 80 g
- Cukor 300 g,
- Víz 1 liter
Vagy
- 20-30 g / kg alap, friss gyümölcsfagylaltban.
Összetevők: glükózszirup, Alphonso mangó pép (38%), cukor, savanyítószer: citromsav E330, stabilizátor: pektin E440i, aromák, engedélyezett színezék: béta-karotin E160a.
A PreGel a világ legjobb gyümölcseiből állítja elő a ForteFrutto-t, egy autentikus ízű koncentrált pasztákból álló termékcsaládot. Ez az 1970 óta létrehozott termékcsalád gyümölcsalapú, és kifejezetten arra tervezték, hogy nagyszerű, természetes ízekkel rendelkező fagylaltokat és sorbeteket kínáljon.