Leírás
A cukormassza, fondant vagy marcipán kenésére szolgáló gép minden cukrászlaboratóriumban hasznos.
Ennek a gépnek az egyik előnye, hogy a cukormasszával és a dombornyomott díszítéshez használt szilikonszőnyegekkel együtt használhatja, így nemcsak kinyújtott, hanem díszített tésztát is kaphat.
A gép jellemzői:
- Rozsdamentes acél ház;
- Plexi védőburkolat;
- Kézi működtetés vagy lábpedállal;
- A laminálás vastagsága egy kar segítségével állítható, és 1, 2, 3, 4 és 5 mm vastagságú nyújtott paszták készíthetők;
- A hengerek teflonbevonatúak, 31 cm hosszúak;
- A nyújtott tészta maximális szélessége: 30 cm;
- A nyújtható tészta maximális tömege: 80-210 g;
- Ideális munkahőmérséklet: + 15 ÷ + 45 gr.C
- Tápegység 230 V; 50 Hz
- Motor teljesítménye - 0,25 KW
- A gép méretei: 48 x 35,5 x h 43 cm
- A gép súlya: 15 kg
A gépet élelmiszeripari felhasználásra tervezték és gyártották, azaz különböző típusú cukortészták hideghengerlésére, hogy megkönnyítse a vékony lapok vagy korongok kialakítását, a felhasznált tészták tulajdonságainak változatlanul hagyása mellett.
Amennyiben a gép nincs raktáron, megrendelésre szállítjuk.
Fizetési mód: 30% előleg megrendeléskor és 70% szállításkor.
Szállítási határidő: max. 2-3 hét.