Leírás
Mogyorópaszta 50% mogyoró, közepesen pörkölt.
A Callebaut® a legjobb mogyorót választja ki spanyolországi, olaszországi és törökországi gyümölcsösökből. A teljesen érett állapotban betakarított mogyorót a legjobb körülmények között, fénytől, hőmérséklet-változástól és levegőtől védve tárolják akár 12 hónapig. A mogyorót legfeljebb 12 órával a pörkölés előtt hámozzák meg, hogy megóvják az esszenciális olajokat és megőrizzék finom, gyümölcsös ízüket. A mogyorót ezután enyhén megpörkölik, megőrlik, cukorral összekeverik és aranyszínű pralinéba forgatják.
Kellemesen édes ízű, gyümölcsös jegyekkel és enyhe pörkölési jegyekkel.
Felhasználási javaslatok: Tökéletes csokoládéval keverve praliné töltelékek és formázott szeletek készítéséhez. Fagylaltok, cukrászkrémek, bavarois-k, mousse-ok és még sok más ízesítésére is számíthat erre a pralinéra.
Összetevők: mogyoró 50%, cukor, emulgeálószer: szójalecitin.